Servicii

Beneficiati de calitate, flexibilitate si suport profesionist pentru proiectele dumneavoastră

Creativitate digitală

Suntem aici pentru a vă oferi servicii de web development profesionale ,design grafic și identitate vizuală care să vă ajute să vă diferențiați și să atingeți succesul într-o lume digitală aflată într-o continuă evoluție.

Indiferent cine sunteți, o mică afacere în căutarea unei identități vizuale puternice, o companie care dorește să își reinventeze brandul, sau o persoană fizică care dorește să creeze un portofoliu, carți de vizită sau o invitații pentru eveniment, unice și personalizate, suntem aici să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele!

Echipa noastră dedicată și experiența noastră vastă ne permit să livrăm rezultate deosebite și să vă ajutăm să vă evidențiați în industria dumneavoastră.

SERVICII DE WEB DEVELOPMENT

Grafica paginii de internet este cea care creează prima impresie asupra vizitatorului. De aceea, aceasta trebuie să transmită cu exactitate mesajul dorit. Mai mult, noi ne asigurăm întotdeauna că totul va fi bine structurat, accesibil și intuitiv.

Transformarea machetei grafice în pagini de internet se face cu respectarea strictă a standardelor XHTML (HTML) și CSS (un limbaj care definește layout-ul pentru documentele HTML; CSS acoperă culori, fonturi, margini, linii, înălțime, lățime, imagini de fundal), pentru o compatibilitate maximă între browsere și indexarea corectă în motoarele de căutare. De aceea, orice site care are semnătura noastră este valid W3C (majoritatea documentelor de pe web sunt scrise într-un limbaj numit HTML; acest limbaj poate fi folosit pentru a crea pagini cu informații structurate, link-uri și obiecte multimedia).

Noi propunem modulul de administrare pentru flexibilitate maximă și pentru o actualizare rapidă și facilă. Folosim cea mai accesibilă soluție existentă pe piață, care îți permite controlul absolut al informației textuale și grafice, printr-o interfață atractivă și ușor de utilizat.

Ține-ți vizitatorii la curent cu ultimele evenimente și cele mai noi produse disponibile sau trimite-le câte o felicitare de sărbători. Le poți realiza prin modulul de newsletter (noutăți/stiri), fără ca mesajele trimise să fie considerate abuzive (de tip spam).

Pentru vizitatori, formularul online este cea mai eficientă și comodă metodă pentru o cotăție de preț sau consultanță. Răspunsul la orice fel de cerere este elaborat cu grijă, iar apoi expediat solicitantului, în cel mai scurt timp posibil.

Dinamice, viu colorate, extrem de atrăgătoare! Îți garantăm că vei atrage atenția vizitatorilor – destul cât să le transmiți o ofertă promotională sau un serviciu nou.

Cu o comunitate de bloggeri în continuă creștere, este păcat să nu profiți și de această nișă. Poți să-ți împărtășești din experiență sau doar să prezinți serviciile oferite. Important e să exiști!

SERVICII DE BRANDING

Logo-ul/emblema este punctul de plecare pentru identitatea vizuală a unei firme sau a unui proiect. O imagine de succes are întotdeauna în centrul ei un logo autentic. De aceea, noi avem trei criterii pe care un logo bun trebuie să le îndeplinească: să transmită mesajul dorit, să fie simplu și să arate bine.

Cartea de vizită reflectă imaginea ta și a afacerii tale. Cărțile de vizită pun accentul pe „proprietar“ și pe datele de contact, dar noi nu neglijăm aspectul grafic general, care trebuie să o facă identificabilă într-o mare de alte exemplare comune.

Este important ca mapele firmei, foile de corespondență și plicurile să fie inscripționate/personalizate cu logo și date generale de contact pentru a spori succesul, seriozitatea și recunoașterea firmei.

Mapa sau catalogul de prezentare sunt fundamentale, iar cu un design grafic atent gândit și realizat, ești cu un pas mai aproape de semnarea unui nou contract!

Se știe, ambalajul vinde produsul! Nu lăsa nimic la voia întâmplării și lasă-ne pe noi să facem ambalajul. Îți garantăm un impact pozitiv asupra cumpărătorilor!

Mașinile pot fi afișe pe roți! De ce să nu profiți și să porți reclama prin tot orașul? Un logo ușor de recunoscut și datele de contact la vedere îți pot aduce clienți din cele mai neobișnuite locuri.

SERVICII DE DESIGN GRAFIC

Mapa sau catalogul de prezentare sunt fundamentale, iar cu un design grafic atent gândit și realizat, ești cu un pas mai aproape de semnarea unui nou contract!

Design-ul ireproșabil este componenta cheie pentru reușita unei campanii de promovare prin intermediul acestor materiale.

De interior sau de exterior, ceea ce contează este mesajul unui afiș. Mărimea și așezarea textului sau alegerea graficii trebuie lăsate în grija profesioniștilor. Adică a noastră!

Design, tehnoredactare și machetare pentru orice fel de publicație.

Transmite-ți gândurile cu stil! Nu lăsa evenimentele să treacă fără a trimite colaboratorilor o felicitare personalizată. Garantăm originalitatea și unicitatea fiecărei lucrări.

Fie că organizezi o petrecere deosebită, un eveniment corporate sau sărbătorești un moment special în viața ta, invitațiile sunt primul pas în a transmite emoție și a crea așteptări în rândul invitaților

Intră în contact cu noi

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem contribui la succesul dumneavoastră în lumea digitală.