Portofoliu

Real Studio este un birou de web și grafic design specializat în branding și publicitate, iar portofoliul nostru este o colecție reprezentativă a muncii noastre creative și inovatoare.

Indiferent dacă sunteți o afacere în creștere, o marcă consolidată sau o persoană fizică care vrea un design unic, abordăm fiecare proiect cu aceeași pasiune și dedicație, concentrându-ne pe detalii și asigurându-ne că rezultatele depășesc așteptările.

Publicitate

Logo design

Design simplu, elegant, abstract, creat sub forma unui dreptunghi cu contur. Conturul subțire și precis reprezintă linii curate și claritate, sugestive pentru profesionalism și atenție la detalii – valori de bază ale arhitecților.

În interiorul dreptunghiului, conturul prezintă o siluetă abstractă, simbolizând unul dintre elementele esențiale ale arhitecturii, cum ar fi un zgârie-nori stilizat, o coloană sau un arc, sugerând creativitate și abilități de design inovatoare.

În acest design, litera „R” este reprezentată într-un stil abstract, folosind forma poligoanelor pentru a crea un efect geometric plăcut ochiului. Această abordare sugerează precizie, creativitate și abilitatea firmei de a aborda proiectele din diverse unghiuri și perspective inovatoare.

Paleta de culori monocromatică, în nuanțe de albastru, adaugă o notă de eleganță și calm, reflectând profesionalismul și profesionalismul în domeniul arhitecturii. Culorile albastre pot evoca și ideea de spațiu și infinit, subliniind dorința firmei de a crea designuri durabile și în armonie cu mediul înconjurător.

Logo îndrăzneț și distinctiv. Acest design atrage atenția și transmite un mesaj puternic despre creativitatea și determinarea firmei de a se evidenția în domeniul lor.

Culoarea roșie ar simbolizează pasiunea, puterea și energia, reflectând determinarea firmei de a excela și de a aduce idei inovatoare în domeniul arhitecturii și urbanismului. Pe de altă parte, jumătatea neagră sugerează eleganță, autoritate și profesionalism, subliniind expertiza și cunoașterea adâncă în domeniul lor de activitate.

Pentru construcția acestui logotip s-a folosit secțiunea de aur. De asemenea, prin folosirea formelor geometrice, precum linii groase verticale și orizontale, acesta transmite mesajul de seriozitate, dezvoltare, putere, explorare. Elementele folosite amintesc de domeniul arhitecturii .

Sentimentele transmise sunt : stabilitate, Încredere, mpunător, Seriozitate
– Liniile verticale amintesc de templele romane si grecesc (constructi iconice al arhitecturii), de asemenea amintesc de stalpii acestor temple construcite in stil doric ( simplitate, structură, masculinitate)

Creație vizuală distinctivă și puternică. Acest design atrage privirile și transmite un mesaj de determinare și pasiune în domeniul arhitecturii și urbanismului.

Litera „D” este stilizată și formată dintr-un contur gros și precis, prezentând un aspect robust și plin de încredere. Culoarea roșie a literei simbolizează energia, puterea și excelența, sugerând dorința firmei de a excela și a oferi servicii de calitate superioară în domeniul arhitecturii și urbanismului. Linia întreruptă din logo simbolizează întâlnirea a două drumuri.

Carieredetop este un site de anunțuri de angajare, logo-ul cu o primă hexagonală stilizată și culoarea verde  simbolizează o legătură strânsă între oportunități profesionale și dezvoltarea personală.

Stilul fontului semibold cu serif adaugă un aspect serios și profesional, ceea ce inspiră încredere și atrage atenția potențialilor angajatori și candidați. În același timp, lipsa unei structuri rigide în font indică deschidere și flexibilitate în abordarea serviciului, făcându-l mai prietenos și accesibil pentru utilizatori.

Acest design aduce o notă de eleganță și simplitate, captând esența activității desfășurate și sugerând abilitățile creative ale firmei în domeniul designului și construcțiilor.

Un sfert de cerc, stilizat în forma literei „D”, reprezintă în mod subtil inițiala numelui firmei și, în același timp, simbolizează convingerea acesteia de a lucra într-un mod inovator și de a aduce noi idei în domeniul arhitecturii și urbanismului.  logo minimalist și distinctiv sugerează atitudinea modernă și vizionară a firmei

Branding tipărit

Web Design

www.acsviitorulsoimus.rowww.decumanus.ro
www.carieredetop.ro