Webdesign | Programare Web | Solutii CMS | Blog

Webdesign profesional

Comunicandu-va unicitatea cu success prin intermediul unui webdesign profesional, e mult mai usor sa faci potentialii clienti sa vada beneficiile unei colaborari. Site-ul tau trebuie sa creeze un impact care sa mentina intensitate fidelitatii clientilor.

In lumea webdesign-ului este o mare diferenta intre a crea o pagina web si a pune in valoare elementele de marketing. Imaginea trebuie sa exprime incredere si profesionalism.

Nu template-urilor!

Ultimul lucru de care ai nevoie, cand incerci sa-ti formezi propria identitate pe piata, este sa utilizezi un model suprautilizat de alte sute de pagini web. Noi iti oferim un site unic, personalizat, autentic.

Pagina de succes

Pentru ca o pagina de internet sa fie de succes si sa contribuie la dezvoltarea afacerii, trebuie sa indeplineasca neaparat trei caracteristici:

  • Absenta modelelor preluate, modelul unic pentru pagina ta de Internet exprimand personalitatea clientului;
  • Implemetarea corecta, pentru ca website-ul sa arate bine si sa functioneze corect;
  • Plasarea in motoarele de cautare e importanta, e vital ca pagina de internet sa aduca prin motoarele de cautare utilizatori pe site si, implicit, clienti.

Componente Webdesign

Ultimul proiect :: Design Site


Ultimul Proiect de Webdesign

Design site - Grafica paginii de internet este cea care creeaza prima impresie asupra vizitatorului. De aceea, aceasta trebuie sa transmita cu exactitate mesajul dorit, si anume: seriozitate, incredere, creativitate, deschidere. Mai mult, noi ne asiguram intotdeauna ca totul va fie bine structurat, accesibil si intuitiv.

Implementare site - Transformarea machetei grafice in pagini de internet se face cu respectarea stricta a standardelor XHTML (HTML) si CSS (un limbaj care defineşte layout-ul pentru documentele HTML; CSS acopera culori, font-uri, margini, linii, inalţime, laţime, imagini de fundal), pentru o compatibilitate maxima intre browsere si indexarea corecta in motoarele de cautare. De aceea, orice site ce are semnatura noastra este valid W3C (majoritatea documentelor de pe web sunt scrise intr-un limbaj numit HTML; acest limbaj poate fi folosit pentru a crea pagini cu informatii structurate, link-uri si obiecte multimedia).

Module de administrare - Noi propunem modulul de administrare pentru flexibilitate maxima si pentru o actualizare rapida si facila. Folosim cea mai accesibila solutie existenta pe piata care iti permite controlul absolut al informatiei textuale si grafice, printr-o interfata atractiva si usor de utilizat.

Newsletter - Tine-ti vizitatorii la curent cu ultimele evenimente si cele mai noi produse disponibile sau trimite-le cate o felicitare de sarbatori. Le poti realiza prin modulul de newsletter (noutati / stiri), fara ca mesajele trimise sa fie considerate abuzive (de tip spam).

Formulare - Pentru vizitatori, formularul online este cea mai eficienta si comoda metoda pentru o cotatie de pret sau consultanta. Raspunsul la orice fel de cerere este elaborat cu grija, iar apoi expediat solicitantului, in cel mai scurt timp posibil.

Animatii flash - Dinamice, viu colorate, extrem de atragatoare! Iti garantam ca vei atrage atentia vizitatorilor – destul cat sa le transmiti o oferta promotionala sau un serviciu nou.

Blog - Cu o comunitate de bloggeri in continua crestere este pacat sa nu profiti si de aceasta nisa. Poti sa-ti impartasesti din experienta sau doar sa prezinti serviciile oferite. Important e sa existi!

Nu mai sta pe ganduri! Comanda acum!

Contacteaza-ne acum!

Apeleaza-ne sau trimite-ne o scurta descriere a proiectului tau. Impreuna, vom fixa detaliile, cerintele specifice si vom pregati totul asa cum iti doresti.
Iti oferim o cotatie de pret gratuita, fara obligatii suplimentare. Interactiunea ofera certitudinea unei colaborari reciproce avantajoase. Asteptam mesajele tale!

office@realstudio.ro | 0748 022805 | 0722 306591

Parteneri


Real Studio Design       Bevonna Consulting       Centrul de Promovare a Culturii de Securitate       Acacia Art       Programul de Dezvoltare Imobiliara - Case de Mai       Imagestore       Moravu de Vest       Oresy - imobiliare online       Pani - proiectii arhitecturale       Proiectare Timisoara       Proiectii Arhitecturale       Urbanistique       PhotoAddict.ro
XML Sitemap | Harta Site | Termeni si Conditii | Confidentialitate