Webdesign | Branding | Design Grafic | Optimizare pentru motoarele de cautare

Webdesign

Ultimul proiect :: Design Site


Ultimul Proiect de Webdesign

Design site Grafica paginii de internet este cea care creeaza prima impresie asupra vizitatorului. De aceea, aceasta trebuie sa transmita cu exactitate mesajul dorit, si anume: seriozitate, incredere, creativitate, deschidere. Mai mult, noi ne asiguram intotdeauna ca totul va fie bine structurat, accesibil si intuitiv.

Implementare site Transformarea machetei grafice in pagini de internet se face cu respectarea stricta a standardelor XHTML (HTML) si CSS (un limbaj care defineşte layout-ul pentru documentele HTML; CSS acopera culori, font-uri, margini, linii, inalţime, laţime, imagini de fundal), pentru o compatibilitate maxima intre browsere si indexarea corecta in motoarele de cautare. De aceea, orice site ce are semnatura noastra este valid W3C (majoritatea documentelor de pe web sunt scrise intr-un limbaj numit HTML; acest limbaj poate fi folosit pentru a crea pagini cu informatii structurate, link-uri si obiecte multimedia).

Module de administrare Noi propunem modulul de administrare pentru flexibilitate maxima si pentru o actualizare rapida si facila. Folosim cea mai accesibila solutie existenta pe piata care iti permite controlul absolut al informatiei textuale si grafice, printr-o interfata atractiva si usor de utilizat.

NewsletterTine-ti vizitatorii la curent cu ultimele evenimente si cele mai noi produse disponibile sau trimite-le cate o felicitare de sarbatori. Le poti realiza prin modulul de newsletter (noutati / stiri), fara ca mesajele trimise sa fie considerate abuzive (de tip spam).

Formulare Pentru vizitatori, formularul online este cea mai eficienta si comoda metoda pentru o cotatie de pret sau consultanta. Raspunsul la orice fel de cerere este elaborat cu grija, iar apoi expediat solicitantului, in cel mai scurt timp posibil.

Animatii flash Dinamice, viu colorate, extrem de atragatoare! Iti garantam ca vei atrage atentia vizitatorilor – destul cat sa le transmiti o oferta promotionala sau un serviciu nou.

Blog Cu o comunitate de bloggeri in continua crestere este pacat sa nu profiti si de aceasta nisa. Poti sa-ti impartasesti din experienta sau doar sa prezinti serviciile oferite. Important e sa existi!

Mai multe despre webdesign!

Branding

Ultimul proiect :: Logo Design


Ultimul proiect de Branding

Manual de Identitate Vizuala Considerat, pe buna dreptate, „biblia“ de imagine pentru o firma care se respecta. In manual se regasesc toate elementele care definesc vizual compania ta si toate regulile de utilizare sunt exemplificate.

Logo Design Logo-ul / emblema este punctul de plecare pentru identitatea vizuala a unei firme sau a unui proiect. O imagine de succes are intotdeauna in centrul ei un logo autentic. De aceea, noi avem trei criterii pe care un logo bun trebuie sa le indeplineasca: sa transmita mesajul dorit, sa fie simplu si sa arate bine.

Carti de vizita Cartea de vizita reflecta imaginea ta si a afacerii tale. Cartile de vizita pun accentul pe „proprietar“ si pe datele de contact, dar noi nu neglijam aspectul grafic general, care trebuie s-o faca identificabila intr-o mare de alte exemplare comune.

Foi cu antet, mape, plicuri Este important ca mapele firmei, foile de corespondenta si plicurile sa fie insciptionate / personalizate cu logo si date generale de contact pentru a spori succesul, seriozitatea si recunoasterea firmei.

Cataloage de prezentare Mapa sau catalogul de prezentare sunt fundamentale, iar cu un design grafic atent gandit si realizat, esti cu un pas mai aproape de semnarea unui nou contract!

Ambalaje de produs Se stie, ambalajul vinde produsul! Nu lasa nimic la voia intamplarii si lasa-ne pe noi sa facem ambalajul. Iti garantam un impact pozitiv asupra cumparatorilor!

Inscriptionari auto Masinile pot fi afise pe roti! De ce sa nu profiti si sa porti reclama prin tot orasul? Un logo usor de recunoscut si datele de contact la vedere iti pot aduce clienti din cele mai neobisnuite locuri.

Mai multe despre branding!

Ultimul proiect :: Design Grafic


Ultimul proiect de Design Grafic

Design Grafic

Bannere De interior sau de exterior, ceea ce conteaza este mesajul unui afis. Marimea si asezarea textului sau alegerea graficii trebuie lasate in grija profesionistilor. Adica a noastra!

Coperti si Grafica de presaDesign, tehnoredactare si machetare pentru orice fel de publicatie.

Seturi de icoane Icoane unice si personalizate pentru site-uri sau aplicatii desktop, prezentari, cataloage.

Felicitari Transmite-ti gandurile cu stil! Nu lasa evenimentele sa treaca fara a trimite colaboratorilor o felicitare personalizata. Garantam originalitatea si unicitatea fiecarei lucrari.

Mai multe despre design grafic!

Optimizare pentru motoarele de cautare

Optimizare paginilor (on page)

Promovare Site (off page)

Marketing Online

Mai multe despre optimizare pentru motoarele de cautare!

Contacteaza-ne acum!

Apeleaza-ne sau trimite-ne o scurta descriere a proiectului tau. Impreuna, vom fixa detaliile, cerintele specifice si vom pregati totul asa cum iti doresti.
Iti oferim o cotatie de pret gratuita, fara obligatii suplimentare. Interactiunea ofera certitudinea unei colaborari reciproce avantajoase. Asteptam mesajele tale!

office@realstudio.ro | 0748 022805 | 0722 306591

Parteneri


Real Studio Design       Bevonna Consulting       Centrul de Promovare a Culturii de Securitate       Acacia Art       Programul de Dezvoltare Imobiliara - Case de Mai       Imagestore       Moravu de Vest       Oresy - imobiliare online       Pani - proiectii arhitecturale       Proiectare Timisoara       Proiectii Arhitecturale       Urbanistique       PhotoAddict.ro
XML Sitemap | Harta Site | Termeni si Conditii | Confidentialitate