Branding | Manual de Identitate Vizuala | Design Logo | Carti de Vizita | Mape de prezentare

Branding...

Un brand este o firma / un produs / o companie care nu mai are nevoie de prezentare! Printr-o imagine si campanii inteligente se ajunge la o popularitate crescuta. Totul porneste de la un concept – o imagine usor de retinut si de identificat, un slogan atragator. Apoi urmeaza partea de promovare, care trebuie sa fie sustinuta profesionist.

Componentele unui brand de succes

Nu doar ambalajul in sine vinde un produs, ci si conceptul. Deci piesa principala a unui brand este un concept de calitate.

Urmeaza apoi partea de definire a brandului, alcatuita din grafica, imagine si texte, tot ceea ce va fi asociat cu brandu-ul respectiv.

Realizarea materialelor. Pentru a crea un brand puternic este esential ca elementele definitorii sa se regaseasca in carti de vizita, foi de corespondenta, pliante, comunicate de presa, reclame si spoturi, etc. Un rol esential in aceasta etapa il are manualul de identitate vizuala.

Ultimul pas: promovarea. Este important ca metodele si canalelele de promovare sa fie alese in concordanta cu produsul si publicul tinta. Altfel, se face o mare risipa de resurse financiare, umane si de timp.

Manualul de Identitate Vizuala

Este un instrument extrem de important pentru identitatea unei firme si pentru un brand.

Persoanele care au elaborat initial identitatea vizuala sau cele care s-au ocupat de lansarea brand-ului nu sunt singurele care se ocupa de promovare. Si pentru ca ideile fiecarui grup de creatie sunt originale si proprii, exista in multe situatii conceptii diferite referitoare la metodele de promovare.

Aici intervine manualul de identitate vizuala, care are rolul de a trasa granitele promovarii. Contine toate ipostazele permise ale unui logo, modalitatea de elaborare a unei scrisori, culori acceptate in realizarea unui banner s.a.. Bineinteles, continutul unui asemenea document difera cu mult de la un brand la altul.

Branding

Ultimul proiect - Logo Design


Ultimul proiect de Branding

Manual de Identitate Vizuala - Considerat, pe buna dreptate, „biblia“ de imagine pentru o firma care se respecta. In manual se regasesc toate elementele care definesc vizual compania ta si toate regulile de utilizare sunt exemplificate.

Logo Design - Logo-ul / emblema este punctul de plecare pentru identitatea vizuala a unei firme sau a unui proiect. O imagine de succes are intotdeauna in centrul ei un logo autentic. De aceea, noi avem trei criterii pe care un logo bun trebuie sa le indeplineasca: sa transmita mesajul dorit, sa fie simplu si sa arate bine.

Carti de vizita - Cartea de vizita reflecta imaginea ta si a afacerii tale. Cartile de vizita pun accentul pe „proprietar“ si pe datele de contact, dar noi nu neglijam aspectul grafic general, care trebuie s-o faca identificabila intr-o mare de alte exemplare comune.

Foi cu antet, mape, plicuri - Este important ca mapele firmei, foile de corespondenta si plicurile sa fie insciptionate / personalizate cu logo si date generale de contact pentru a spori succesul, seriozitatea si recunoasterea firmei.

Cataloage de prezentare - Mapa sau catalogul de prezentare sunt fundamentale, iar cu un design grafic atent gandit si realizat, esti cu un pas mai aproape de semnarea unui nou contract!

Ambalaje de produs - Se stie, ambalajul vinde produsul! Nu lasa nimic la voia intamplarii si lasa-ne pe noi sa facem ambalajul. Iti garantam un impact pozitiv asupra cumparatorilor!

Inscriptionari auto - Masinile pot fi afise pe roti! De ce sa nu profiti si sa porti reclama prin tot orasul? Un logo usor de recunoscut si datele de contact la vedere iti pot aduce clienti din cele mai neobisnuite locuri.

Nu mai sta pe ganduri! Comanda acum!

Contacteaza-ne acum!

Apeleaza-ne sau trimite-ne o scurta descriere a proiectului tau. Impreuna, vom fixa detaliile, cerintele specifice si vom pregati totul asa cum iti doresti.
Iti oferim o cotatie de pret gratuita, fara obligatii suplimentare. Interactiunea ofera certitudinea unei colaborari reciproce avantajoase. Asteptam mesajele tale!

office@realstudio.ro | 0748 022805 | 0722 306591

Parteneri


Real Studio Design       Bevonna Consulting       Centrul de Promovare a Culturii de Securitate       Acacia Art       Programul de Dezvoltare Imobiliara - Case de Mai       Imagestore       Moravu de Vest       Oresy - imobiliare online       Pani - proiectii arhitecturale       Proiectare Timisoara       Proiectii Arhitecturale       Urbanistique       PhotoAddict.ro
XML Sitemap | Harta Site | Termeni si Conditii | Confidentialitate