Articole RealStudio Timisoara - Webdesign | Branding | Design Grafic | Optimizare web

Semnificatia unui brand

Brandul inseamna imaginea intregii companii. Reprezentantul face o promisiunea catre client atunci cand isi asuma un brand. Tocmai de aceea crearea identitatii este atat de importanta, va ramane contactul direct cu clientul. El va asocia un logo cu intreaga companie. Odata cu identificarea serviciile sau produsele se transmite o garantie pentru calitate. Pentru consumatori brandul trebuie sa fie usor de identificat, sa simplifice decizia publicului si sa ridice stafeta la asteptari.
[Citeste tot Articolul...]

O identitate vizuala atent construita

Potentialii clienti trebuie sa recunoasca brand-ul dintr-o singura privire. Daca nu se intampla asa inseamna ca nu exista o identitatea vizuala a firmei suficient de puternica. O companie care se respecta nu isi permita sa cada in anonimat. Identitatea vizuala exprima valorile, seriozitatea si domeniul unei companii. In afaceri imaginea conteaza cel mai mult.
[Citeste tot Articolul...]

Importanta identitatii vizuale

Nu exista companie si institutie fara identitate vizuala. Specialistii din departamentul de marketing asigura recunoasterea brandului. Ce este identitatea vizuala? Identitatea vizuala este un sistem de reguli de aplicare si dezvoltare a elementelor vizuale ale marcii: logo, logotip, slogan, culori, fonturi, atitudine vizuala si ton. Asigura coerenta, stabilitatea si dezvoltarea armonioasa a imaginii brand-ului.
[Citeste tot Articolul...]

Din secretele brandingului

Foarte putini din randul vanzatorilor incearca sa vanda brandul unui produs. Cei mai multi, cand incearca sa promoveze un produs, spun pretul, cateva detalii tehnice (daca e cazul) si un avantaj sau doua, desi exista sau nu. Atunci clientul, care are de ales intre mai multi ofertanti, ce caracteristici urmareste in alegerea produsului? Ar trebui ca brandul sa fie cel care vinde produsul sau macar cel care atraga atentia. Dar nu. Clientul ramane in minte cu doua lucruri: pretul si cat de placut a fost vanzatorul.
[Citeste tot Articolul...]

Contacteaza-ne acum!

Apeleaza-ne sau trimite-ne o scurta descriere a proiectului tau. Impreuna, vom fixa detaliile, cerintele specifice si vom pregati totul asa cum iti doresti.
Iti oferim o cotatie de pret gratuita, fara obligatii suplimentare. Interactiunea ofera certitudinea unei colaborari reciproce avantajoase. Asteptam mesajele tale!

office@realstudio.ro | 0748 022805 | 0722 306591

Parteneri


Real Studio Design       Bevonna Consulting       Centrul de Promovare a Culturii de Securitate       Acacia Art       Programul de Dezvoltare Imobiliara - Case de Mai       Imagestore       Moravu de Vest       Oresy - imobiliare online       Pani - proiectii arhitecturale       Proiectare Timisoara       Proiectii Arhitecturale       Urbanistique       PhotoAddict.ro
XML Sitemap | Harta Site | Termeni si Conditii | Confidentialitate