Articole RealStudio Timisoara - Webdesign | Branding | Design Grafic | Optimizare web

Semnificatia unui brand

Brandul inseamna imaginea intregii companii. Reprezentantul face o promisiunea catre client atunci cand isi asuma un brand. Tocmai de aceea crearea identitatii este atat de importanta, va ramane contactul direct cu clientul. El va asocia un logo cu intreaga companie. Odata cu identificarea serviciile sau produsele se transmite o garantie pentru calitate. Pentru consumatori brandul trebuie sa fie usor de identificat, sa simplifice decizia publicului si sa ridice stafeta la asteptari.

Termenul, la origine, provine dintr-un cuvant indo-european care inseamna „a fi fierbinte”. Un logo trebuie sa ramana fierbinte in ochii celor cu care interactioneaza, sa nu se invecheasca, sa fie viu si arzator. Crearea unui brand presupune alegerea originala a unui nume, logo, simbol, un design de ambalare pentru a identifica cat mai facil un produs si, normal, sa il distinga de celelalte. Diferenta conteaza.

Componenta principala este crearea unei identitati care sa fie mai departe promovata. Nu este suficient sa alegi un nume, un logo, daca nu ai grija sa il si arati lumii. Asadar angajatii unei companii trebuie sa tina viu brand-ul, sa-l intretina si sa-l dezvolte. Nu este esentiala crearea identitatii, ci cum este vazut produsul sau serviciul in ochii consumatorilor.
[Inapoi la articole...]

Contacteaza-ne acum!

Apeleaza-ne sau trimite-ne o scurta descriere a proiectului tau. Impreuna, vom fixa detaliile, cerintele specifice si vom pregati totul asa cum iti doresti.
Iti oferim o cotatie de pret gratuita, fara obligatii suplimentare. Interactiunea ofera certitudinea unei colaborari reciproce avantajoase. Asteptam mesajele tale!

office@realstudio.ro | 0748 022805 | 0722 306591

Parteneri


Real Studio Design       Bevonna Consulting       Centrul de Promovare a Culturii de Securitate       Acacia Art       Programul de Dezvoltare Imobiliara - Case de Mai       Imagestore       Moravu de Vest       Oresy - imobiliare online       Pani - proiectii arhitecturale       Proiectare Timisoara       Proiectii Arhitecturale       Urbanistique       PhotoAddict.ro
XML Sitemap | Harta Site | Termeni si Conditii | Confidentialitate